Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Reprezentant Vanzari Senior (Hunter)

Candidatul ideal:

Studii:

– studiile superioare in in domeniu tehnic (electronica, telecomunicatii, automatica, electrotehnica) constituie un avantaj.

Experienţa în muncă:

– Experienţă relevanta în domeniul vanzarilor corporate-vânzări conturi mari sau domeniul IT/ telecom.

Cunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:

– Buna cunoastere a tehnicilor de vânzare consultativa;
– Abilitati excelente de negociere si comunicare;
– Abilitatea de a rezolva probleme in mod autonom;
– Adaptabilitate si capacitate de automotivare;
– Orientare catre rezultate;
– Bune cunoştinţe de limba engleză;
– Disponibilitate de a călători;
– Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului:

RESPONSABILITATI PRINCIPALE:

– Achizitia de clienti noi cu valoare mare pe serviciile de comunicatii mobile, fixe, ICT, Cloud, FMCC si M2M;
– Realizeaza planul de vanzari pentru clienti non Telekom;
– Dezvoltă relaţii de afaceri puternice cu clienţii din portofoliu care să contribuie la furnizarea unor informaţii importante pentru pl nificarea strategiilor privind serviciile şi pachetele de servicii şi pentru fundamentarea tarifelor acestora;
– Prospectează permanent piaţa pentru identificarea de noi clienţi şi pentru cresterea cotei de piaţă a serviciilor şi produselor companiei;
– Implementeaza si adapteaza strategiile de vanzari pe regiuni, in scopul achizitiei de clienti noi.
– Monitorizează competiţia şi evoluţia pieţei în domeniul comunicaţiilor pentru a identifica şi comunica intern aspectele care necesită îmbunătăţire.

Descrierea companiei:

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste  143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.

Relatii la: www.telekom.ro/cariere/procesul-de-recrutare/

Criterii de selectie pentru acest job:

  • Cunostinte de limba Engleza
 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273