Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

JAN DE RIJK LOGISTICS ROMANIA – Sofer Comunitate

jan-de-rijk-logistics-romania

Candidatul ideal:

Descrierea postului
Se lucreaza pe comunitate, in sistem CARGO . Ca sofer international veti efectua transport de marfa in toata Europa si veti fi responsabil pentru marfa, materiale, precum si livrarea lor in timp, catre clienti .
Cerințe

• permis de conducere CE
. un certificat de transport rutier de marfă
• un certificat de formare ADR
• cel puțin 1 an de experiență
• bune abilitati de comunicare si o atitudine flexibilă
. cunoașterea unei limbi străine (engleză și / sau germană)
. disponibilitate pentru un sistem de lucru in schimburi (6 săptămâni de lucru și 2 saptamani acasa)

Competențe-cheie necesare :

Cunoștințe profesionale, rezistent la stres, orientat spre rezultate, onorabil și dornici să învețe.

Se va oferi o poziție într-o companie care este puternic dezvoltata, într-un cadru internațional foarte dinamic. Noi oferim un program intensiv de instruire și un pachet salarial competitiv. Costurile de transport și de planificare vor fi aranjate de către Jan de Rijk.

Sunteți în căutarea unui loc de muncă provocator într-un cadru dinamic? Răspunde rapid!

Stabileste motivele tale și trimite-le, împreună cu Curriculum Vitae, la: Jan de Rijk Logistics, în atenția. Dnei Roxana.Olteanu, Str.Ionescu Crum Nr.1 Businiss Park, Brasov.

E-mail: r.olteanu@janderijk.com

Pentru angajare este obligatorie prezenta candidatului la un interviu!

Descrierea companiei:

Jan de Rijk Logistics este o companie olandeza, cu sediul in Roosendaal .
Grupul de firme Jan de Rijk Logistics isi desfasoara activitatea in 25 de birouri din 15 tari Europene si are peste 1000 de angajati in Europa, operand zilnic cu peste 600 de camioane si aproximativ 1000 de remorci.
Portofoliul de afaceri al companiei Jan de Rijk Logistics este organizat in jurul a patru linii de business: transport international, distributie in Benelux, depozitare si transport marfa.Grupul serveste o gama larga de sectoare , dar a dobandit o experienta importanta in industrii-cheie , cum ar fi Air Cargo, auto, industria aerospatiala, Hi -tech & Electronics, Non-food retail, farmaceutice, perisabile si tutun .
Subsidiara Jan de Rijk Logistics Romania, detine o flota de 50 camioane DAF Euro 6 fabricatie 2014 / 2015 dotate cu cele mai moderne sisteme de comunicare precum si sisteme performante de monitorizare a activitatii realizate de aceste camioane .

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273