Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

A murit fostul senator Traian Mocuta

traian mocuta

In noaptea de 27 octombrie 2015, fostul senator campinean, Traian Mocuta s-a stins din viata, la varsta de 83 de ani.

Acesta a fost primul senator pe care l-a avut Campina, o personalitate emblematica a orasului, cu o cariera de peste 40 de ani in domeniul petrolului.

Partidul National Liberal Campina, unde Traian Stefan Mocuta a fost membru de onoare in Comitetul Local Executiv, a transmis urmatorul comunicat:

“Organizaţia PNL Câmpina transmite profundul regret şi sincere condoleanţe familiei, odată cu trecerea în eternitate a domnului Ştefan Traian Mocuţa. Suntem cu gândul şi sufletul alături de toţi cei care au avut privilegiul de a-l cunoaşte pe domnul Ştefan Traian Mocuţa, un om care ne-a fost prieten, coleg, profesor şi care a făcut onoare comunităţii prin activitatea profesională şi politică de înaltă ţinută morală şi intelectuală. Trecerea în nefiinţă a domnului Ştefan Traian Mocuţa reprezintă o pierdere imensă pentru Organizaţia PNL Câmpina şi nu numai.

Ne despărţim cu greu de cel ce a fost o personalitate emblematică a Institutului de Cercetări şi Proiectări Tehnologice Câmpina, Cetăţean de Onoare al municipiului Câmpina, reper în istoria politică a oraşului prin funcţia de senator ocupată în perioada 1994-1996, membru fondator al Partidului Democrat Câmpina şi membru de onoare în cadrul Comitetului Local Executiv al PNL. Mulţumiri şi recunoştinţă regretatului domn Ştefan Traian Mocuţa! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Sursa foto: ziare.com

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273