Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Alegeri locale 2016 – Preludiul incepe – Opozitia doarme

ALEGERI LOCALE 2016: Cateva luni ne mai despart de alegerile locale din 2016, iar partidele incep sa se pregateasca pentru lansarea candidatilor in cursa electorala. PNL a inceput sa-si mobilizeze oamenii, opozitia parca nu exista in Campina si cartile par a fi facute deja. Când nenumarati alegători au uitat drumul spre secțiile de votare, ar trebui să fie clar că electoratul nu mai poate fi prostit în față și nici dus cu zăhărelul si ca oricand pot aparea surprize, vezi cazul Iohannis .

alegeri campina 2016

Mai jos puteti citi comunicatul facut de Horia Tiseanu privind materialele pre-electorale si aparitia tanarului politician Cezar Grama .

Ref: Difuzarea unui material pre-electoral din partea membrului PNL Cezar Grama
în contextul apariţiei. în data dc 08.09.2015, a unor materiale pre-electorale aparţinând membrului PNL Cezar Grama ulterior şedinţei Comitetului Local Executiv al PNL Câmpina, din data de 04.09.2015. care a avut ca tema validarea candidaturilor pentru funcţia de primar, consilier local şi consilier judeţean la alegerile din 2016, conducerea PNI -Organizaţia Câmpina declară următoarele:
Deşi s-a stabilit. în cadrul Consiliului Naţional PNI, şi al Comitetului Judeţean Executiv PNL că în localităţile cu primar PNL, acesta va fi candidatul PNL la alegerile locale din anul 2016, daca nu are probleme cu justiţia, la Câmpinu au fost depuse şi acceptate trei candidaturi pentru funcţia de primar: a domnului Horia Laurenţiu Tiseanu (candidatul dc drept din partea PNL. Câmpina). a domnului Cezar Grama (care. contrar prevederilor Programului de acţiuni privind organizarea si desfaşurarea alegerilor locale, aprobat la nivel naţional, nu şi-a depus candidatura în cadrul Comitetului Local Executiv Câmpina, ci direct la organizaţia judeţeană) şi a domnului Dan loan Musat (care ulterior şi-a retras candidatura).
in spiritul unei democraţii reprezentative şi reale. Comitetul Local Executiv al PNL Câmpina s-a întrunit în data de 04.09.2015 cu scopul de a supune la vot secret validarea candidaturilor pentru funcţiile de primar, consilier local şi consilier judeţean. Rezultatul este următorul:

Horia Laurenţiu Tiseanu: 18 voturi Pentru. 0 împotrivă, 0 Abţineri;

Cezar Grama: I vot Pentru. 17 Împotrivă, 0 Abţineri;

In consecinţă, nominalizarea Comitetului Local Executiv PNL la funcţia de primar al municipiului Câmpina este domnul Horiu Laurenţiu Tiseanu.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273