Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Avem viata in sange – campanie de donare de sange organizata de Roata de Foc

Campanie pentru donarea de sange si promovarea inscrierii ca donator de organe in randul tinerilor pentru salvarea vietilor omenesti.

Zilnic, mii de pacienti din spitalele din Romania au nevoie de transfuzii de sange sau de preparate sangvine, pentru a supravietui. Multi dintre acestia sunt victime ale accidentelor rutiere.

Campania are ca obiectiv creşterea nivelului de conştientizare a tinerilor asupra crizei actuale de sânge şi promovarea noţiunilor de benevolat şi donare neremunerată. Campania va avea loc pe 10 octombrie  intre orele  8.00 si 13.00 , locatia nefiind inca anuntata .

Cei care donează sânge trebuie să aibă vârsta cuprinsă în intervalul 18 — 60 ani, greutate 50 — 100 kg femeile și 60 — 100 kg bărbații, să nu fi suferit în ultimele luni intervenții stomatologice sau chirurgicale, să nu aibă/nu fi avut hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, epilepsie, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele, miopie peste (-) 4 dioptrii, femeile să nu fie însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală.

Înainte de donare, se recomandă consumarea unei căni cu ceai sau cafea, un mic dejun normal (legume, fructe, fără multe proteine și grăsimi) și nu se fumează înainte și după donare cu o oră.

 

mai multe detalii pe  pagina facebook.com/RoataDeFoc

donatii campina

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273