Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Campina Open MTB – un adevarat succes

11998630_866967530006843_110916229_n

Editia din anul acesta a concursului Campina Open MTB – Race for autism s-a dovedit a fi un real succes. Numarul mare de participanti veniti din toate colturile tarii confirma faptul ca populatia este deschisa unor evenimente caritabile.

Satisfacția organizatorilor este cu atât mai mare cu cât, de la an la an, Câmpina Open MTB se se bucură de entuziasmul și aprecierile competitorilor care devin, astfel, unii dintre cei mai valorosi promoteri ai evenimentului. “Locul 1 General/Elite la Campina Open MTB, pe un traseu foarte frumos, aici în patria mea.” – a postat sportiva Irina Dumitru, de la echipa BikeXpert, pe pagina personală de Facebook.
„Nota 10! Atât!”; “Cel mai prietenos concurs, atmosferă câmpenească pe Muscel, mâncare, băutură din plin și înghețată mâncată în cantități record!”; „Bravo, domnilor! Nota 10-plus pentru organizare, marcaj, traseu, număr de voluntari prezenți pe traseu. Câmpina MTB ar trebui să intre în circuitul oricărui rider care dorește să își depășească limitele!” – sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de participanți pe pagina de Facebook a competiției https://www.facebook.com/CampinaOpenMtb.


video user youtube : concurent MTB Campina – smokanci

Ca în fiecare an, organizatorii întrecerii – Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina, s-au bucurat de suportul partenerilor Primăria Municipiului Câmpina și Primăria Comunei Cornu, Regia Națională a Pădurilor Romsilva și BibChip, precum și de susținerea generoasă a sponsorilor.
“Ne bucurăm că numărul susținătorilor crește, an de an, ajutându-ne să facem din Câmpina Open MTB – Race for Autism un eveniment de succes, în sprijinul copiilor cu autism.” – declară Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, organizator voluntar.
“Câmpina Open MTB – Race for Autism rămâne o competiție sportivă organizată prin voluntariat și cu suport din partea sponsorilor, competiție care sprijină, an de an, o cauză socială. Nimic din tot ce înseamnă Câmpina MTB nu ar exista fără susținerea și dedicarea celor peste 100 de voluntari .

traseu mtb
Mulțumim sponsorilor noștri tradiționali dar și sponsorilor noi care au susținut în acest an competiția.
OMV Petrom ne-a asigurat și anul acesta fondul de premiere dar și voluntari, Lemet a asigurat podiumul și a finanțat tricourile iar Himalaya Adventure, Decathlon, Diverta, Logitech, H2O, Regenovex, Edenland Park, Harbuz.ro, Rexona&SportGuru și publicația Decât o Revistă au asiguratproduse și vouchere pentru premiere. Shimano a oferit bicicleta IDEAL, pentru tombolă dar și asistența tehnică, Hochland și Mega Image ne-au ajutat cu pasta party pentru concurenți, Vin’ La Domenii aoferit baia de șampanie de pe podium, Isostar și Rawmazing ne-au energizat iar Bergenbier, Aqua Carpatica și Algida au asigurat hidratare din belșug. Johnson – A Family Company a oferit spray anti-insecte, “Regina Maria” – Rețeaua privată de sănătate a asigurat asistența medicală și primul ajutor, Outdoor&Bike a oferit asistență tehnică, Happy People – The PR&Events Agency s-a ocupat de grafică și promovare, Biblioteca Națională a României ne-a oferit suport la distribuirea kit-urilor, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a ajutat la transport, iar FilSam Câmpina a oferit voluntarilorsandwich-uri delicioase. Tuturor le mulțumim pentru încredere și pentru sprijinul acordat.

sursa: dcnews.ro

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273