Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Campina si lucrarile la canalizare

lucrari de canalizare in campina 2015

 

De mai bine de un an, strazile din Campina arata ca dupa bombardament. DeoareceĀ operatorul regional HidroPrahova a primit fonduri europene pentru reabilitarea si extinderea retelelor de canalizare in Campina, strazile urbei noastre arata acum dezastruos. Chiar daca in cartierul Campinita lucrarile de canalizare au fost terminate recent, strada care merge spre Cornu arata groaznic, iar martori sunt toti cei care circula in fiecare zi in zona respectiva. Ne asteptam cu totii ca dupa finalizarea lucrarilor, primaria sa organizez o licitatie si sa refaca covorul asfaltic. Ei bine, nu se anunta nimic nou, probabil anul acesta vom circula tot in aceleasi conditii, iar masinile noastre sa suporte consecintele.

Cea mai recenta problema a aparut pe strada Dealului din cartierul Voila, unde lucrarile au fost abandonate de mai bine de o luna, iar carosabilul este plin de cratere si gropi adanci, multe dintre ele nesemnalizate.

Ce face primaria in aceasta situatie? Oare firma care este responsabila cu amenajarea canalizarii si readucerii carosabilului la forma initiala va raspunde pentru dezastrul creat?!

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273