Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Campina – un oras santier plin de santuri si sapaturi in asfalt

 

A venit toamna, dar lucrarile la infrastructura locala nu s-au terminat. Ba chiar abia au inceput. Orasul nostru candva dragut si cochet este in zilele acestea plin de santuri si sapaturi in asfalt. Acest peisaj de santier incepe chiar la intrarea in municipiu, unde pe Bulevardul Nicolae Balcescu, pe partea dreapta se intinde un sant astupat cu pamant, pana la intersectia cu Strada Orizontului.
nicolae balcescu

Lucrurile nu se termina aici. Pe Strada Ecaterina Teodoroiu, de aproximativ doua saptamani se inlocuieste o conducta de gaze, iar trotuarele si partea carosabila sunt si ele pline de taieturi, santuri si gropi.

ecaterina teodoroiu

Pe Calea Doftanei, trotuarul este spart si se lucreaza la inlocuirea conductei de apa, iar colac peste pupaza, astazi traficul a fost restrictionat pe Bulevardul Carol I, intre giratoriul de la Fibec si Strada 1 Decembrie 1918 datorita unor lucrari de bransare a canalizarii de pe  Strada Fratii Golesti, la canalizarea principala.

Este inutil sa spunem despre lucrarile de pe Strada Fratii Golesti, sau sa amintim despre taieturile in asfalt prezente aproape pe fiecare strada datorita diferitelor avarii la reteaua de gaze.

calea doftanei

fibec biserica brazi lucrari

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273