Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Cezar Grama : Prioritatea mea este comunicarea cu cetățenii

„Un om politic nu poate să izoleze într-un turn de fildeș, să facă politică doar stând la birou. Politica înseamnă și acțiune, înseamnă să fii în mijlocul oamenilor pe care-i reprezinți, să-i cunoști, să le afli doleanțele să le percepi așteptările și dorințele. Dar înseamnă și să le vorbești despre valorile în care crezi, să le comunici principiile după care te ghidezi și să decizi cum poți să vii în întâmpinarea așteptărilor cetățenilor. Pentru mine politica nu este un scop în sine, ci un mijloc de a veni în sprijinul unor oameni, care la un moment dat îți acordă încredere și, implicit, responsabilitate.

cezar grama
În această etapă, prioritatea mea este comunicarea cu cetățenii pentru că ei sunt cei care decid, opțiunile lor fiind esențiale în conturarea structurii clasei politice în România. Ei sunt cei care au optat pentru schimbare și au acordat un uriaș capital de încredere Partidului Național Liberal și președintelui Klaus Iohannis și sunt mândru că fac parte din acest partid.
Nu voi comenta reacţiile CLEX Câmpina şi nici ale Biroului Permanent Județean al fostului PDL, după cum nu voi comenta nici speculațiile care se fac în media pe această temă. Nu e cazul și momentul să intru în polemici care n-ar folosi nimănui.
Am convingerea că, într-un partid mare cum e PNL, există loc pentru fiecare, că oricare dintre membrii săi poate să se dezvolte profesional și politic fără să afecteze, deranjeze sau submineze pe ceilalți. Democrația, transparența decizională, libertatea și spiritul de competiție sunt, în fond, valori fundamentele ale liberalismului și ele funcționează în PNL.
Sigur, fac parte din generația tânără de politicieni, dornică să învețe, să cunoască oamenii, să acționeze. Entuziasmul, curajul și dorința de afirmare a generației tinere nu intră în contradicție cu echilibrul și cu experiența generației mature, ci dimpotrivă, ele se completează și trebuie să genereze progres, nu disensiune.
Respect valorile liberale, respect și mă supun deciziilor forurilor de conducere ale partidului, convins fiind că acestea se iau în concordanță cu Statutul PNL. ”

Cezar Grama
Prim vice-președinte al Tineretului Național Liberal

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273