Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Consilierii locali vor petrece vacanta in Turcia si Spania pe bani municipali

11 consilieri ai Municipiului Campina isi vor petrece vacanta in Turcia si Spania sub pretextul unor cursuri de perfectionare si schimb de experienta.


alanya Prima “vizită profesională” se desfășoară în perioada 17 – 24 septembrie, în stațiunea Alanya. Ca de obicei, aleșii vor trage la exclusivistul complex Alaiye Resort & Spa Hotel, de cinci stele. Dar numai ca să învețe ,,Planificarea strategică a unei localități”.

Tot spre finele lunii septembrie, mai precis între 29 sept. și 6 oct., o delegație din Câmpina va pleca spre Barcelona, unde consilierii își vor toci coatele la seminarul ,,Nevoia abordării strategice a dezvoltării locale. Amenajarea teritoriului și urbanism”.

barcelona

Le dorim dragilor nostri alesi vacanta placuta si sa se gandeasca la noi campinenii cand vor sta la plaja si vor bea un cocktail pe banii nostri. Precizam ca primaria va cheltui 1000 de euro pentru fiecare delegat.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273