Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Cum ne dam seama ca a inceput scoala?!

grigorescu

In toate ziarele, la toate televiziunile, sau pe toate portalurile de stiri au aparut ieri diferite reportaje despre inceputul scolii.

Cu toate astea, inceputul scolii este mult mai promovat pe retelele de socializare. Tot ce trebuie sa facem este sa aruncam o privire in special pe Facebook si Twitter si vom vedea acolo cum merg cu adevarat lucrurile.

In Campina ieri, 14 septembrie, toate scolile si gradinitele au fost pline de copiii care au asistat la ceremoniile de deschidere, cadrele didactice isi asteptau cu bucurie elevii, iar parintii, poate la fel de emotionati ca cei mici si-au lasat cu greu odraslele sa mearga in clase.

Ce nu stim insa ce se intampla dupa deschiderea anului scolar. Unde merg toti elevii dupa, sau chiar in timpul ceremoniilor de deschidere. Cu siguranta cativa merg acasa, dar majoritatea au umplut ieri terasele si pizzeriile din Campina, sarbatorind astfel un nou inceput.

Sa speram ca doar cu ocazia inceperii noului an scolar acestia au mers la terase si ca in timpul orelor nu vor lipsi.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273