Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Dilema in PNL Campina. Horia Tiseanu sau Cezar Grama?!

pnl campina

In data de 8 august 2015 a avut loc o noua sedinta in PNL Campina. S-au discutat multe lucruri, dar cel mai important, s-a vorbit despre cine doreste sa candideze la scaunul de primar al Municipiului Campina.

Alaturi de Horia Tiseanu, actualul primar al orasului, s-a inscris in cursa din interiorul partidului si tanarul liberal Cezar Grama.

Desigur, au fost foarte multe vorbe aruncate, multe reprosuri, aduse in special lui Cezar Grama, membrii partidului fiind nemultumiti ca acesta doreste sa candideze, acuzandu-l chiar ca reprezinta un anume grup de interese.

Conducerea centrala a Partidului National Liberal a luat hotarare ca in localitatile in care partidul are deja primar sa se continue cu acesta, asadar Horia Tiseanu se pare ca are intaietate pentru inca un mandat la Primarie, dar niciodata sa nu spunem niciodata.

 

 

 

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273