Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Donatii PDL Campina

În urma campaniei “Cutia cu zâmbete”, iniţiată de Organizaţia de Femei a PDL Câmpina, s-au strâns aproximativ 150 de cutii cu daruri pentru copiii care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse. Dulciuri, fructe, îmbrăcăminte, încălţăminte, cărţi şi multe jucării, la care s-au adăugat iepuraşi din ciocolată – acestea sunt darurile oferite astăzi copiilor, la sediul democrat-liberalilor.

donatii

Din partea gazdelor, la acţiune au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu, consilieri locali ai acestui partid, reprezentanţii Organizaţiei de Tineret şi, bineînţeles, reprezentantele Organizaţiei de Femei, cele care s-au ocupat de proiectul umanitar “Cutia cu zâmbete”. Toţi copiii cărora li s-au oferit daruri sunt din Câmpina, provin din familii nevoiaşe, iar bucuria lor a fost foarte mare la vederea cadourilor, poate singurele pe care le primesc cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273