Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Florin Anghel a pierdut in instanta dealul de la Secaria

Firma Fibec Holding SA, controlata de familia fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel a pierdut in prima instanta procesul cu Primaria Secaria. In acest proces, Primaria Secaria a solicitat reziliera contractului prin care Fibec a concesionat in 2007 o suprafata de 30 de hectare de padure. Aceasta sentinta nu este una definitiva si probabil va fi atacata de avocatii societatii Fibec.

secaria campina

Conform contractului, Fibec se angajase sa construiasca in acea zona un sat de vacanta, unde urma sa investeasca aproximativ 120 milioane de euro, dar din cauza crizei economice din acea perioada proiectul a fost abandonat.

De asemenea, la Tribunalul Prahova se mai afla un proces pe care Primaria Secaria l-a intentat aceleiasi societati, privind reziliera unui alt contract de vanzare a unei suprafete de 70 de hectare de teren.

Sursa: observatorulph.ro

 

 

 

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273