Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

In Campina nu se respecta regulile de circulatie

oprirea interzisa campina

parcare neregulamentara campina

Campina este un oras mic, care are destule locuri de parcare, locuri de parcare chiar aerisite si bine marcate. Ei bine, campinenii se pare ca sunt certati cu regulile de circulatie si cu bunul simt.

In zona parcarii de la Piata Centrala, toata lumea opreste unde vrea. Cativa respecta regulile si parcheaza in parcarea cu plata, sau in locurile regulamentare, restul parcheaza pe unde apuca, chiar in fata semnelor care interzic oprirea. Politistii locali, care ar trebui sa vegheze si sa asigure respectarea legilor se fac ca nu vad si astfel in fiecare zi se creaza aglomeratie, in weekend existand chiar si blocaje.

Ce este de facut?! In primul rand cetatenii ar trebui sa fie mai responsabili si sa respecte in totalitate regulile de circulatie, iar politistii locali nu trebuie sa ezite atunci cand soferii gresesc si opresc unde este interzis.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273