Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Inca un consilier local din Campina gasit de ANI in conflict de interese

horatiu zagan

Dupa ce luna trecuta Marian Nistor a fost gasit incompatibil pentru functia de consilier local, deoarece era directorul Pietei Centrale, un alt consilierul local Zagan Horatiu Teodor a fost gasit in conflict de interese de catre Agentia Nationala de ntegritate.

Iata comunicatul emis de ANI:

“În perioada deținerii calității de consilier local a participat la ședința Consiliului Local al Mun. Câmpina, jud. Prahova, exprimându-și votul în mod favorabil la adoptarea hotărârii privind aprobarea ajustării tarifelor pentru serviciul prestat persoanelor fizice și juridice, prestate de S.C. FLORICON SALUB S.R.L. Câmpina, deși avea un interes personal în aprobarea acesteia, deoarece au fost obținute anumite beneficii pentru o societate comercială de la care persoana evaluată obține venituri. Astfel, au fost încălcate dispozițiile art. 70 și art. 77 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu cu prevederile art. 46 alin. (1) din Legea nr. 215/2011 a administraţiei publice locale şi cu dispozițiile art. 75 lit. c) şi art. 77 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali.”

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273