Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Lucrarile la Policlinica din Campina

 

poze policlinica din campina 2015

modernizare policlinica din Campina

 

Policlinica din Campina incepe sa arate foarte bine.  Lucrarile de modernizare se desfasoara conform programului stabilit, iar firma care construieste ne asigura ca va finaliza proiectul conform programului.  Chiar daca fatada si dotarea policlinicii se fac cu fonduri europene, acoperisul a fost realizat din banii de la bugetul local, deoarece refacerea acestuia nu a fost prinsa in lucrarea cu fonduri europene.

Astfel, daca ne luam dupa graficul de lucrari, in luna august policlinica ar trebui sa fie finalizata in proportie de 50%, iar muncitorii sustin ca totul este in ordine.

Conform spuselor domnului Calin Tiu in maxim doua luni ar trebui sa avem si echipamentele medicale instalate, dar totul depinde de finalizarea cladirii, abia apoi echipamentele putand fi instalate.

 

 

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273