Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Majoritatea membrilor PSD Campina il sustin pe Liviu Dragnea la sefia partidului

psd campina
Duminica 11 octombrie au avut loc in intreaga tara alegerile pentru sefia PSD. Singurul candidat inscris pe lista a fost Liviu Dragnea, iar fiecare membru de partid a primit un buletin de vot in care a fost intrebat daca il vrea pe Liviu Dragnea presedinte al partidului, bifand unul din raspunsurile : “DA” sau “NU”
Organizatia PSD Campina este formata din 197 de membri iar la vot au fost prezenti 120. Dintre cele 120 de persoane, 88 au votat “Pentru”, 31 “Impotriva”, iar un vot a fost anulat.

Asadar, presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache a declarat pentru Agerpres ca la scrutin au participat 81.23% din membrii partidului, adica 435.172 de membri dintr-un total de 535.599.
Pe 18 octombrie , in cadrul Congresului PSD, va fi validat rezultatul votului, iar Liviu Dragnea va fi oficial Presedinte PSD.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273