Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Pe cine propune PSD pentru Primaria Campina

ion dragmoir

Zilele trecute spuneam ca opozitia din Campina aproape ca doarme. Deja in PNL s-a stabilit ca fostul democrat liberal Horia Tiseanu va candida, chiar daca colegul sau, Cezar Grama nu renunta la aceasta idee, ei bine, social-democratii din Campina trebuie sa propuna si ei pe cineva.

La anul, primarul va fi ales dintr-un singur tur de scrutin asa ca PSD-istii sunt nevoiti sa scoata la inaintare un nume puternic pentru a rivaliza cu Tiseanu.  In mod normal, Ion Dragomir, presedintele PSD Campina si viceprimarul orasului ar trebui sa fie nominalizat dar chiar si asa, sansele acestuia de castig sunt mici.

Daca Ion Dragomir nu va dori sa candideze s-au mai vehiculat doua nume, Calin Tiu, managerul Spitalului Municipal Campina şi Romeo Vasii, comandantul Politiei Campina.

Oricare dintre acestia trei o sa candideze, sansele ca unul din ei sa ocupe fotoliul de primar sunt foarte mici, datorita notorietatii lui Tiseanu.

Mai este destul timp pana cand vor veni alegerile, iar lucrurile pot lua oricand o alta turnura.

Sursa foto: ziare.com

 

 

 

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273