Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Politistul din Campina prins in flagrant luand bani din actiuni de camatarie este liber

doman_dorian
Decizie surprinzătoare a instanței în dosarul în care inculpat este Dorian Doman, polițistul șpăgar de la Câmpina, prins în flagrant în timp ce lua bani proveniți din acțiuni de cămătărie. Reținut inițial pentru 24 de ore, Doman a fost plasat de judecătorul de Drepturi și Libertăți în arest la domiciliu și, ulterior, sub control judiciar. A rămas sub puterea acestei măsuri preventive până acum, în luna august, când Tribunalul Prahova a solicitat revocarea măsurii controlului judiciar luată faţă de Nicolae Doman.
Dorian Doman activa ca agent de Poliţie Rutieră. Flagrantul a fost realizat în Câmpina sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Numele poliţistului Doman este cunoscut în mass-media din Prahova prin pricina scandalului morţii baschetbalistului Toni Alexe, când agentul fusese acuzat de reprezentanţii clubului sportiv Asesoft că ar fi furat banii acestuia când a făcut cercetarea la faţa locului.

Prin urmare Doman e liber să plece unde vrea, când vrea, având în vedere că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești nu l-au trimis până acum în judecată, iar ancheta a fost declanșată în toamna anului trecut.

Reamintim că în noiembrie 2014, Dorian Doman a fost prins în flagrant în timp ce lua mai multe sume de bani de la o persoană, denunțător în cauză. Procurorii susțin că acești bani găsiți la momentul flagrantului în mașina polițistului provin din acțiuni de cămătărie. Dorian Doman nu mai este polițist, acesta s-a pensionat în luna mai a acestui an.

sursa: ziarulincomod.ro

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273