Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Posibili candidati la primaria Campina din partea PSD

111111111111111111

Daca situatia din filiala Campina a Partidului National Liberal o stim cu totii, adica dorinta actualului primar, Horia Tiseanu de a candida pentru un nou mandat, cu toata opozitia tineretului liberal, in PSD Campina, lucrurile sunt inca neclare.

Se vehicula ca viceprimarul Ion Dragomir ar trebui sa candideze la postul de primar, dar se pare ca multi nu doresc acest lucru, deoarece Horia Tiseanu, ar fi un adversar prea puternic.

Conform conducerii PSD Prahova, care a declarat pentru ph-online.ro, in momentul de fata nici nu s-au purtat discutii referitoare la candidaturile pentru alegerile locale.

Un lucru interesant a spus insa senatorul Daniel Savu, la Comitetul Judetean al PSD Prahova atunci cand si-a exprimat dorinta ca pentru functia de primar al Municipiului Campina sa existe mai multi candidati sondati, inclusiv domnul Georgica Severin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273