Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Reactia PNL Prahova in urma numeroaselor accidente rutiere din zona Metro

accident ploiesti

Comunicat de presă

Partidul Național Liberal Prahova solicită Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România să facă cât mai curând toate demersurile pentru reconfigurarea intrării în municipiul Ploiești dinspre DN1, zona Metro și Carrefour.

Accidentul care a avut loc miercuri, ultimul din lunga serie a accidentelor care au avut loc în ultimii ani, și care s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a șase persoane, s-a produs ca urmare a proastei semnalizări a giratoriului din zona Metro.

Pentru ca astfel de tragedii să nu se mai petreacă, PNL Prahova solicită autorităților competente (CNADNR, Poliția Rutieră Prahova, Prefectura Prahova) să facă urgent toate demersurile pentru reamenajarea și semnalizarea corespunzătoare a intrării în Ploiești dinspre Brașov de pe DN1.

 

Purtător de cuvânt al PNL Prahova

Eugen IONICĂ

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273