Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Viceprimarul din Ploiesti a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare

raul pertescu

Raul Petrescu, viceprimarul orasului Ploiesti, a pierdut recursul procesului in care a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, decizia fiind definitiva si irevocabila, pierzandu-si astfel si functia pe care o ocupa in cadrul Primariei Ploiesti.

Petrescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA Ploiesti, la data de 18 iunie 2013, fiind acuzat de complicitate la cumparare de influenta, intr-un dosar privind obtinerea ilegala de permis auto.

In rechizitoriu, procurorii sustin ca in perioada 22 martie – 8 aprilie 2013, inculpatul Oprea, prin intermediul inculpatilor Neacsu si Petrescu , a primit de la Bogdan suma de 200 de euro pentru a-i determina sa-l reprogrameze pe acesta pentru sustinerea probelor de examen in vederea obtinerii permisului de conducere in cel mai scurt timp posibil.
Astfel, inculpatul Neacsu i-ar fi solicitat lui Raul Petrescu sa intervina pe langa Adrian Alexandru Oprea in scopul mentionat.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273