Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Weekend calduros, Baile de la Telega arhipline

Weekendul care tocmai a trecut a fost unul canicular, cu temperaturi ce au depasit 32 grade celsius, prilej pentru campineni si nu numai sa mearga la celebrele Bai de la Telega. Nu mai spunem despre tratamentele cu apa sarata si namol, povestim doar despre cele doua complexuri care gazduiesc lacurile sarate. Chiar daca sunt amenajate romaneste, adica superficial, iar preturile sunt putin piperate, locurile arata acceptabil, iar in weekendul 18-20 iulie 2015 aceste lacuri au fost arhipline.

Insa, putini stiu ca pe langa cele doua lacuri amenajate, unde se plateste intrare, mai este un lac sarat, unde merg oamenii simplii, care nu vor, sau nu au bani sa plateasca intrarea in celelalte complexuri.

Iata mai jos cateva imagini:

bai sarate telega bai telega fara plata plaja la baile de la telega lac fara plata

Se poate observa ca oamenii nu respecta deloc natura si arunca gunoaiele unde apuca. Foarte pacat, avem din ce in ce mai putine zone frumoase, neacoperite de gunoaie.

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273