Campina - cunoscut ca orasul cu cele mai multe zile insorite din an !
 

Weekend calduros. Turistii merg la Salina Slanic Prahova

In sfarsit se poate spune ca am intrat cu adevarat in anotimpul vara. De aproximativ o saptamana, mercurul termometrelor este foarte ridicat, temperaturile depasind in fiecare zi 30 grade Celsius, iar weekendul care se apropie nu o sa faca exceptie. In Campina sunt anuntate temperaturi de pana la 35 C, iar orasul o sa fie sufocat de caldura. Celor care nu vor sa mearga la bazinele de inot sau sa incinga gratarele pe Muscel sau la Paltinu, va recomandam sa vizitati Salina Slanic Prahova. Acolo temperatura este constanta pe tot timpul anului, 12 grade Celsius, numai buna sa te racoresti.

Tariful de intrare este de 18 lei pentru adulti si 9 lei pentru elevi sau studenti.

Din Campina se ajunge foarte usor, in maxim 45 de minute, prin Brebu – Pietriceaua – Alunis – Slanic. Drumul este acceptabil, mai putin o mica portiune de 800 de metri, la iesire din Pietriceaua.

Mai jos va prezentam cateva imagini din Salina:

interior salina slanic unirea poza salina slanic salina slanic prahova mina unirea interior

 

 

 

Sursa foto: http://statiunea-slanic.ro/

 

 
 

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home3/weblin23/public_html/campina.info/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273